SARADNJA

Divider- brush

JOGA Studio – online je internet prostor koji promoviše jogu i praktikovanje joge kroz objašnjenje joga vežbi i poza, ali i daje korisne informacije o joga centrima koji su trenutno aktivni na prostoru republike Srbije, kao i aktuelnim joga kampovima.

Ono što želimo da vam ponudimo je mogućnost promocije vašeg joga centra kroz postavljanje BESPLATNE INTERNET PREZENTACIJE na našem sajtu. Sve prezentacije će se nalaziti u našoj bazi joga centara i moguće im je pristupiti na linku JOGA CENTRI iz glavnog menija.

Primer jedne stranice pogledajte na prezentaciji studija „Yogaaleks“.

Pored toga, ako u svojoj ponudi imate organizovanje joga kampova, možete nam poslati podatke,  a mi ćemo ih objaviti na našem sajtu, na strani JOGA KAMPOVI. Joga kampove objavljene na našem sajtu ćemo PROMOVISATI POTPUNO BESPLATNO na društvenim mrežama.

    U slučaju da i vi smatrate da bi ste mogli da našu bazu upotpunite nekim vašim originalnim tekstom, apsolutno vas       podržavamo da to i učinite i vaše nam tekstove pošaljete na email adresu info@jogastudio.rs.

U slučaju da ste zaintresovani za ovu vrstu promocije vašeg joga centra neophodno je da nam kroz kontakt formular ispod pošaljete vaše osnovne podatke, kako bi smo pokrenuli sam proces. Ovi podaci služe isključivo u svrhe ostvarivanja kontakta i  neće se koristiti ni u koje druge svrhe.

Namaste…