js-sreca-beograd-light-1

Joga studio „Sreća“

Beograd

Mouse scroll

O NAMA

Joga srudio „Sreća“ se nalazi u okviru sportskog kluba Athletic body response i nastao je 2014. godine sa misijom da podstiče građane da brinu o svom telu i duhu. Koncepcija našeg sportskog kluba promoviše ideju prostora koji poziva ljude da aktivno rade na svom napretku. Ova ideja je upravo i ideja joge koja podstiče aktivan rad na sebi. Instruktorski tim je tu da nesebično pruži svoju stručnu pomoć i podstakne vežbače u intenzivnijem pomeranju ličnih granica.

Osnivačica joga studija „Sreća“ je Nataša Milojević, učenica Zorice Vukobrt, naslednice Jasmine Puljo. Nataša je jogu otkrila pre 16 godina kao dvadestetogodišnja studentkinja biologije. Biologiju je počela sa studira posle baletske škole i kao većina studenata provodila život sedeći na stolici. Tokom tog sedenja je primetila da joj se javljaju grčevi u nogama, vratu i ramenima i rešila da proba jogu. Nakon prvog časa zaljubila se u istu i shvatila da će jogom nastaviti da se bavi do kraja života. Joga joj je pomogla da bolje upozna svoje telo i osećanja i da nauči da osluškuje poruke svog nesvesnog bića. Mnogo godina kasnisnije, tokom neprestanog vežbanja joge, završila je obuku za instruktora hata i arijal joge i drugi stepen Usui reikija, kao i mnoge majstorske kurseve domaćih i inostranih učitelja. Osim joge aktivno se bavi pilatesom i savremenim plesom.

Zanimaju je sve vrste energija koje postoje u ljudskom biću, njegovoj okolini i univerzumu.

Šta za nas znači joga?

Joga je jedinstvo duha i tela, čoveka i njegove okoline, svesnog i nesvesnog, disanja i kretanja, opuštenog i aktivnog. Joga je jedno veliko istraživanje momenta u kom se nalazimo, koje obuhvata koncentraciju na taj momenat i otkrivanje šta sve možemo da uradimo u njemu. Takav koncept podrazumeva pomeranje ličnih granica izdržljivosti, elastičnosti i poverenja u sebe i instruktora, ali pre svega upornost i istrajnost u neprekidnom radu na sebi. Vežbanje joge pomaže u produbljivanju disanja i otkrivanja energije disanja, poboljšanje koncentracije i osvešćivanju celog tela, buđenju zglobova i mišića, istezanju i na kraju boljem osećaju u sopstvenom telu.

Instruktori

natasa - joga studio sreca

Nataša Milojević (joga, pilates, reiki)

Bavi se jogom 16 godina, za nju je joga koncept komunikacije sa sopstvenim bićem. Svoje poznavanje joge upotpunjuje znanjima o fiziologiji i anatomiji ljusdkog tela, kao i njegovim mogućnostima i specifičnostima, koja je stekla kao master biologije na Biološkom fakultet, Univerziteta u Beogradu.

Zastupnica je ideje da je joga za svakoga i da svako treba da otkrije koliko je njegovom telu potrebno i da toliko i uzme od svakog časa. Istražuje ljudsko telo i njegove odnose sa okolinom. Instruktorka joge i pilatesa, dramska i plesna pedagoškonja, plesačica.

olja-2

Olivera Milojević (pilates, muzikoterapija)

Diplomirana solo pevačica i muzikoterapeutkinja, navi se istraživanjem tela, glasa, disanja i kompletnog rada na sebi. Fizičku aktivnost smatra neophodnom stavkom u unapređivanju kompletne ličnosti. Radim sa odraslima, decom i mladima.

Termini

  • Joga: ponedeljak, sreda i petak od 17:20
  • Pilates: ponedeljak, sreda i petak od 09:30 i 16:15

Možete zakazati individualne časove joge i seanse rekija i muzikoterapije.

Kontakt: 064.30.87.206

Adresa: Lomina 48, Beograd, Sportski klub „Athletic Body Response“

Pronađite nas

PRATITE NAS:

Kontaktirajte nas

Ukoliko želite da nas direktno odavde kontaktirate molimo vas da koristite kontakt formu ispod. Sva polja obeležena zvezdicom su obavezna.

yogaalex logo